7.9.2012

ohi on

Lopetan blogin pitämisen tähän, koska sain kuulla täysin väärien ihmisten lukevan tätä. Hävettää ihan hirveästi, en ymmärrä miten he ovat löytäneet tänne, koska luulisi vain sairaiden tyyppien lukevan tällaista paskaa :D Lopetan, koska haluan jättää tämän kaiken taakseni enkä halua antaa itsestäni ihan sekopäistä kuvaa. Koska kyllähän nämä jutut kuulostavat terveen ihmisen korviin oudolta. Aikuinen ihminen vaan valittaa ja valittaa ja jakaa päänsä sisältöä. Toivon, että he ymmärtävät minun olevan eri asia kuin tämä sairaus, joka näyttää ulkopuolisen silmiin todella lapselliselta.
Blogi on ollut henkireikä, johon olen voinut purkaa asioita, joista ei voi puhua. Niistä ei voi puhua, että ne ovat henkilökohtaisia eikä kukaan muu kuin saman kokenut voi niitä tajuta.
Ei muistella pahalla :)

17 kommenttia:

  1. Anonyymi7/9/12 08:30

    Viisas päätös.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi7/9/12 09:10

    Ja siis poistit koko blogin? :0(
    olisi ollut mukava saada onnellinen loppu kohdallesi, mutta nyt jää näkemättä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseänikin vähän harmittaa, että joudun lopettamaan, koska kirjoittaminen on kuitenkin helottanut oloa. En kuitenkaan halua jakaa pääni sisältöä tuttujen kanssa.

      Poista
  3. Voi eii, juuri kun vasta löysin tän blogin ja liityin lukijaks niin sitten tää loppuukin :(
    Mutta ymmärrän täysin sun päätöksen, voimia paljon sun elämääs ja kaikkea hyvää <3

    (Ps. Just in case, voithan aina tehdä uuden blogin ja antaa sen osoitteen vaan tietyille vaikka sähköpostilla tms jos haluat vielä jatkaa blogin kirjoittamista?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      En vielä tiedä, haluanko jatkaa blogin pitämistä, kun tästä tuli aika paha fiilis. Ehkä tulevaisuudessa.

      Poista
  4. Voi harmi :( Mut pidetäänhän yhteyttä jatkossa? (Facebook/tekstarit?) Tsemppiä jatkoon ja ymmärrän kyllä sun päätöksen! :)

    VastaaPoista
  5. voi ei :( toivottavasti kaikki sujuu kumminkin hyvin!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi7/9/12 19:44

    Todella rohkea päätös, hienoa, että uskalsit ottaa tämän askeleen, kun blogin pitäminen ei enää tuntunut mielekkäältä. Nyt vain tsemppiä jatkoon, ja pidetään yhteyttä sitä toista kautta. ;)
    Lämmintä syksynjatkoa! <3

    VastaaPoista
  7. Minua harmittaa että lopetat, just kun "olin alkanut tutustumaan sinuun". Vaikutat tosi kivalta tytöltä, tahdon sulle kaikkea hyvää. Et harkitsisi vielä blogin pistämistä vain kutsutuille lukijoille? Ei tartte tehdä uutta blogia tai salailla osoitetta, asetuksista saa kaiken. Ne jotka eivät ole kirjautuneet sisään ja kutsumiasi ei näe edes taustaväriä. Jos et jatka niin kirjoitathan vähintään 1/2v kuluttua missä menet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan haluaisin vain siirtyä lukemaan rättiblogeja, mutta varmasti tulen vierailemaan lukijana minulle tärkeissä blogeistasi. Sinun blogisi on yksi niistä, koska olen sitä niin kauan lukenut (mutten jostain syystä ole aiemmin paljon kommentoinut) (:
      En kuitenkaan usko, että enää pystyn pitämään tällaista blogia. Toki tulee ikävä teitä lukijoita, mutta jotenkin tuntuu, että tämä auttaa pitämään sairaudesta kiinni, vaikka yritänkin kirjoitella positiivisia asioita.
      Blogin pitämin on kuitenkin aina liittynyt sairauteen ja olen tänne purkanut asioita, jotka nyt haluaisin vain unohtaa, joten ainakin tällä erää blogi menee syväjäähän.
      tuntuu myös, etten enää uskaltaisi kirjoitella mitään kauhean syvällistä, koska ei loppujen lopuksi voi koskaan olla varma, kuka näitä todellisuudessa lukee.
      Nyt on hyvä hetki ottaa taukoa sairastelumaailmasta, kun on näin hyvä tilaisuus aloittaa uusi elämä aivan ihanassa opiskelupaikassa. Ääni on mennyt ja kuume noussut, mutta liian hauskaa on ollut.

      Voin kyllä tulla kertomaan kuulumisia tänne kuukaudenkin päästä, jos blogi nyt kenenkään lukulistalla enää sillin on :)

      Poista
  8. Harmi että kävi näin ja jouduit lopettamaan blogisi tällaisen asian takia :( niin tosin minäkin varmaan tekisin, jos minulle kävisi samoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin :/ toisaalta pidän tätä mahdollisuutena irroittautua tästä kaikesta ja siirtyä eteenpäin. Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin (;

      Poista
  9. Kaikkea hyvää sulle ja voimia taistella syömishäiriötä vastaan!

    VastaaPoista
  10. kurjaa, että joudut lopettamaan :( <3 mutta ymmärrän kyllä täysin syysi.
    sinusta on tullut minulle 'tärkeä' blogimaailmassa.
    toivon kuulevani sinusta vielä. <3

    VastaaPoista

Kommentit tulevat ensin hyväksyttäviksi, joten mainitse, jos haluat viestin näkyvän vain minulle